CATERING PENTRU EVENIMENTE – CATERING – MENIURI COCKTAIL
Bufet suedez rece
Crispy toast cu piept de curcan si caise confiate / crispy toast cu mozarella, rosie si anghinare – 1 buc
Crispy toast cu ton si rosii uscate la soare / vol-au-vent cu branza de capra si ghimbir – 1 buc
Placintele de cartofi cu marar, crema de branza si somon fume – 1 buc
Barcute de apio cu gorgonzola si icre rosii / barcute de andive cu crema de branza cu verdeturi – 1 buc
Terina de branza cu fistic / rulada de pui cu caise – 45g
Minifrigarui cu svaiter, rosii cherry si masline / crochete de pui cu sos de soya – 0,5 buc
Minitarte cu salata de ciuperci si jambon crud / banuti de prosciutto cu branza de capra, pesto si sos brun – 1 buc
Salad bar (150g)
Cocktail cu piept de pui caramelizat
Salata Nisa cu ton
Salata de rucola cu parmesan si sos de lime
Bufet cald
Faboulos ginger filled chicken – 110g
Frigarui picante de porc / Frigarui aromate de berbecut, in ierburi – 1 buc (100g)
Beef Bourguignon – 90g
Carnaciori picanti invartiti pe frigaruie / Rulada de vitel cu nuci si ciuperci – 80g
Garnituri (170g): cartofi rumeniti cu rosmarin, buchetele de legume la cuptor, brocolli pane cu sos de smantana, ciuperci Pleurotus cu Roquefort, salata verde cu ierburi de Provence
Desert (170g) – Bufet Interactiv
Platouri cu branzeturi fine frantuzesti si fructe confiate – 30g
Platouri cu fructe feliate, elegant decorate
White mousse servit cu sos de fructe rosii / Minimousse de menta
Selectie fina de miniprajituri de casa
Din partea casei va oferim: Fresh lemonade, cu lamai si lime, menta proaspata si cuburi de gheata
Bufet suedez rece
Crispy toast cu bocconcini, anghinare si rosie uscata la soare – 1 buc
Crostini cu prosciutto si mozzarella – 1 buc
Minifrigarui cu camembert si struguri albi si negri – 1 buc
Minitarte cu oua de prepelita, crema fina de branza si icre rosii – 1 buc
Prune si caise invelite in prosciuto – 2 buc
Ficatei inveliti in bacon / carnaciori in aluat, cu susan – 2 buc
Rulouri de cod in prosciutto crudo, servite pe pat de rucola cu cubulete din branza de capra – 1 buc
Salate (150g)
Salata cu ton, rosii cherry, salata iceberg, porumb si cocktail de masline cu capere
Salata greceasca cu feta
Salata Waldorf
Bufet suedez cald
Rulouri de pui cu gorgonzola si fistic maruntit – 1 buc (110g)
Porc dulce acrisor – 110g
Somon pe pat de ciuperci si sos de lamaie – 1 buc (80g)
Garnituri (150g)
Legume grill cu parmesan
Orez salbatic cu ciuperci de padure
Cartofi noi gratinati la cuptor
Muraturi asortate de casa – Din partea casei
Desert (150g)
Mousse de fructe rosii / Mini mousse de menta
Tarte cu fructe de sezon
Mix de chifle albe, negre
Sugestie primire invitati
Welcome pass around: crispy toast cu somon fume si capere, crispy toast cu mozarella, rosii cherry si anghinare, tartine cu Camembert, strugure si nuci – 3 buc
Blue or red cocktail cu sampanie (oferit din partea casei) – 50ml
Invitatii vor fi primiti cu o cupa de sampanie colorata cu sirop de blue curaqao su grenadine, acompaniata de cele trei mini-gustari oferite de pe tavi; acestea vor fi servite timp de 15-20 minute, pentru acomodarea invitatilor.
Gustari reci si calde
Platou antipasto: prosciutto, pepene galben, 4 feluri de masline, rosii cherry, bocconcini, anghinare, ardei kapia copt, anchoise – 50g
Cubulete de castravete fresh cu crema de branza si chimen – 1 buc
Ciuperci gratinate umplute cu legume si carne de vitel – 1 buc
Rulada de vita cu ou – 1 felie
Turnulet din vinete cu mozzarella, rosie si oregano – 1 buc
Minifrigarui de svaiter cu masline, rosii cherry, struguri – 1 buc
Ficatei inveliti in bacon – 1 buc
Rulouri de vinete cu legume gratinate – 1 buc
Tartar de rosii cu busuioc, ulei de masline si muguri de pin, in boluri , cu paine prajita– 40g
Salate – 200g
Salata Celebration cu pui caramelizat si dressing cu gorgonzola
Salata de cruditati (mar,morcov,telina) cu sos de lamaie, maioneza light si stafide servita cu cuburi de branza de capra
Salata spaniola picanta cu ardei copti
Fel principal
Melcisori din muschiulet de porc cu vinete, ardei gras si caise confiate – 110g
Minirulouri de pui cu fasole verde chinezeasca – 100 g
Seabass in crusta de sare – 120g
Garnituri (150g)
Cartofi copti, cu sos de smantana si ceapa verde (sau sos de unt cu marar)
Orez oriental cu stafide si migdale
Buchetele de fasole verde chinezeasca, legate cu fundita din praz
Salata verde cu ierburi de Provence si dressing din ulei de masline si lamai verzi
Desert (150g)
Mere coapte servite cu inghetata speciala din miere
Kincker bocker glory (pahar cu bezea sfaramata, crema de mascarpone, capsuni si sos moale de frisca)
Platouri cu branzeturi frantuzesti fine si fructe (nuci, caise, struguri)
Mix de chifle albe, negre
Optional : sarmale in foi de vita servite cu sos de iaurt si menta (3 buc/pers)
Gustari reci si calde
File de somon afumat, coriandru, arpagic – 1 buc
Rosii cherry umplute cu crema Philadelphia cu verdeturi / rosii cherry cu salata de vinete si usturoi – 2 buc
Chiftelute de vitel cu masline si nuci, servite cu sos de chimen – 1 buc
Frigarui Caprese – 1 buc
Pepene galben cu prosciutto, miere si rucola– 1 buc
Tartine cu feta si chutney de caise – 1 buc
Minibrochette de pui marinat in lamaie, asezonate cu salvie si ghimbir– 1 buc
Sambousek cu legume & susan si cu branza– 1 buc
Salate – 150g
Salata mediteraneana cu piept de pui si dressing cu blue cheese, vin alb si lamaie
Salata de somon cu grapefruit rosu
Salata provensala
Bufet suedez cald
File de pui Tandoori – 100g
Frigarui de berbecut aromate – 1 buc (100g)
Pastrav in folie cu felii de lamaie si portocale – 80g
Muschiulet de porc impanat cu crispy bacon si usturoi – 1 felie (80g)
Garnituri (200g)
Cartofi inabusiti in unt cu broccoli si marar
Conopida pane si ciuperci Pleurotus cu gorgonzola
Orez prajit in stil chinezesc
Salata verde cu dressing de lime si ulei de masline
Desert (200g)
Chocolate Mousse Celebration / Mini mousse de menta
Cuburi de fructe fresh
Tort cu mere caramelizate si bezea servit cu sos de vanilie
Mix de chifle albe, negre
SOLICITĂ ACUM O OFERTĂ.
0761 129 399
We offer you the tastiest Catering dishes in Bucharest and its surroundings - hot or cold appetizers, Swedish buffet, finger food platters, sweets and cakes.